Personalizare tricouri prin broderie

        De ce este atat de cautata broderia ?

Pentru ca o broderie infrumuseteaza, innobileaza si da o nota personala, autentica oricarui produs pe care se aplica. Uneori, o simpla monograma, un ornament, un ecuson sau un blazon, poate face dintr-un articol de imbracaminte obisnuit, comun, un lucru deosebit, cu totul si cu totul special. Acesta si este rolul si scopul broderiei, iar prin faptul ca firele cu care se realizeaza acum o broderie la masina, sunt colorate si tratate prin tehnologii moderne de ultima ora, fac ca broderia sa devina practic indestructibila sa nu isi piarda nici luciul, nici aspectul reliefat si nici intensitatea culorilor, chiar si dupa cativa ani buni de purtare.

        In zona de servicii, va oferim si produse de broderie computerizata. Putem realiza pe comanda broderii mici, medii sau mari, pe cele mai multe tipuri de materiale. Putem onora comenzi de serie mica, prototip si unicat, dar si comenzi de volume mai mari. De asemenea putem oferi si servicii de machetare si digitizare si broderie personalizata, dupa poza sau grafica trimisa de client. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati si sectiunea broderie computerizata sau pur si simplu sa ne contactati direct pe mail sau telefon.

        Pentru detail si cereri de oferte va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0773.961.725 sau putten trimiteti un mail la office@drtees.ro Preturile pot fi negociate in functie cantate, complexitatea si tipul lucrarii.

Broderia pe tricouri in imagini

Masini de brodat pe tricouri